Pastorale eenheid
St. Godelieve

Vanaf maandag 8 juni mag de eucharistie terug gevierd worden in de kerk.

Vanaf 11 juli is een mondkapje verplicht bij elk kerkbezoek.

In de kerk van Gistel is er elke weekdag (behalve op zaterdag) de eucharistieviering om 9.00 u.

Op zaterdagavond wordt de eucharistie gevierd in de kerk van Moere om 19.00 u.

Op zondag is er om 9.00 u. de eucharistieviering in de kerk van Snaaskerke en Zevekote en om 10.30 u. in de kerk van Gistel.

Er wordt van iedere deelnemer extra aandacht gevraagd voor het opvolgen van de algemene regels die gelden in deze crisistijd.

Onderhoud de afstandsregel van 1,5 m., ook binnen de kerkruimte. Neem plaats op de klaargezette stoelen en verzet deze niet.

Voor het ontsmetten van de handen wordt ontsmettingsmiddel voorzien.

WELGEZINDE  DAGEN    GODELIEVE  ABDIJ

Tot onze grote spijt kunnen de Welgezinde dagen dit jaar NIET door gaan omwille van het verstrengen van de corona maatregelen.

De stad Gistel heeft alle evenementen afgelast.
Het programma dat in het vorig parochieblad stond vervalt dus.

Wat doen we dan wel nog ?

Op vrijdagavond 14 aug. is er aanbidding om 20u30, die we lifestream zullen uitzenden via onze website www.moedervanvrede.be

Op zaterdag 15 aug. hebben we drie eucharistievieringen: 8u, 10u, 18u. (Dus NIET om 15u.) Door de corona kunnen er maar een beperkt aantal mensen in de kerk en zijkapel.

Maar je kan ook buiten plaats nemen om de Mis te volgen. De Mis van 10u kan je ook bekijken via lifestream op onze website. In de namiddag bidden we zoals op de zondag om 15u de rozenkrans, gevolgd door de vespers om 15u30 met daarna aanbidding.

Maak er ook thuis een feestelijke dag van. Versier het Mariabeeld met bloemen en bied je hemelse Moeder rozen aan door je gebed. Zo wordt het een mooie dag in het gezin, met Maria in het midden! Proficiat ook aan alle moeders op dit hoogfeest.

Laten we verbonden blijven in het geloof en de hoop bewaren op een betere toekomst.
Straal de vreugde en hoop van het geloof uit om de mensen te troosten en te sterken.

www.kerk-in-gistel-eernegem.be